Nyt spil: Smid fadøl i hovedet på Helle Thorning

Her kan du få afløb for de politiske aggressioner og kaste ting i hovedet på enten Lars Løkke eller Helle Thorning-Schmidt

I spillet tager du rollen som enten Lars Løkke eller Helle Thorning og så kan der kastes løs.
I spillet tager du rollen som enten Lars Løkke eller Helle Thorning og så kan der kastes løs.

Du kan spille - VED AT KLIKKE HER. Se nederst i artiklen hvordan du også kan vinde en iPhone.

Valgkampen kører stadig for fuldt blus og mange danskere er efterhånden trætte af de evindelige gentagelser af politiske floskler fra både rød og blå lejr.

Nu har du muligheden for at komme af med de politiske aggressioner og samtidig træde i enten dame- eller herre-skoen på din favorit-kandidat til statsminister posten.

Pæn er han, men det kniber med erfaringen, mener nationen!, der også oplevede at Johannes Langkilde favoriserede Helle Thorning i debatten med Lars Løkke. Foto: Tv2) nationen Vred på TV2 efter Løkke/Thorning-duel

I spillet tager du rollen som enten Helle Thorning-Schmidt - eller Lars Løkke Rasmussen - og skal ramme din modstander med en af de favorit ejendele Thorning og Løkke altid har ved hånden - henholdsvis en dametaske- eller en fadøl.

Dansk politik Løkke: Thorning bryder uskrevne regler

Du kan samtidig se hvor mange gange Thorning og Løkke i alt er blevet truffet af de lidt utraditionelle kasteskyts. Man kan vel kalde det en uofficiel politisk meningsmåling.

Spillet er lavet i samarbejde med Digout.com og du kan spille det - VED AT KLIKKE HER.

Vil du deltage i konkurrencen om en iPhone, så prøv det her spil (samme spil, men du kan vinde ved at indsende e-mail og tilmelde dig nyhedsbrev).

26 kommentarer
Vis kommentarer