Så længe skal du vente: Lancering af Nintendo NX udskudt

Nintendo har mange penge i banken, men det bliver alligevel et svært år for dem

Der er stort set ikke spil på vej til Wii U-konsollen fra Nintendo. Derfor forventede de fleste, at Nintendos næste konsol - der lige nu har kodenavnet NX - ville udkomme på et tidspunkt i år.

Men nu har Nintendo overrasket negativt ved via Twitter at afsløre, at konsollen først kommer til marts 2017, skriver Gamereactor.dk.

Rejser du ofte? Så kan et mobilabonnement med en indbygget udlandspakke måske betale sig. (OJO Images) Mobil Slukker du mobilen i udlandet: Det koster det dig at tænde den igen

Vil intet fortælle om konsollen
Derudover ønsker Nintendo ikke at tale yderligere om projektet.

Og pressemødet, der blev holdt i forbindelse med 'afsløringen', havde heller ingen information om kommende spil, prisen på konsollen, eller hvordan den ser ud.

LÆS OGSÅ: Maj måneds Playstation Plus-spil afsløret

Faktisk har Nintendo i samme åndedræt afsløret, at konsollen heller ikke vil være at finde på dette års E3-messe i Los Angeles, der traditionelt ses som den foretrukne platform for hardware-afsløringer.

Her skal du også vente
Og det er desværre ikke slut med de dårlige nyheder:

The Legend of Zelda Wii U - som er et af de få projekter, der fortsat er på vej til Wii U - er blevet udskudt til marts og udkommer nu samtidig med NX.

LÆS OGSÅ: Nintendo-profit er faldet 61 procent

13 kommentarer
Vis kommentarer