TV: Er dette verdens flotteste PlayStation-spil

Mens spiloplevelsen har fået en blandet modtagelse, så jubler anmelderne over grafikken i det hypede 'The Order: 1886'

Sådan præsenteres 'The Order: 1886'. Se i de efterfølgende billeder, hvordan spilstudiet har tænkt at det kunne tage sig ud i andre storbyer.

Forventningens glæde er som bekendt den største, og måske derfor havde et af årets foreløbigt mest ventede spil, 'The Order: 1886' et tungt pres på sine skuldre, da det udkom i sidste uge.

Bedømt ud fra anmeldelserne, så udeblev det helt store jubelbrøl. I hvert fald når det kommer til selve spiloplevelsen, der blandt andet er blevet betegnet som langtrukken og et uforløst potentiale i et en ellers interessant historie.

Til gengæld har der ikke manglet roser, når det gælder spillets udseende. Grafikken er simpelthen i top.

The Verge kalder det for 'det nok flotteste konsolspil til dato', mens Videogamer.com kalder grafikken for 'virkelig, virkelig, virkelig vanvittig flot'. Den danske udgave af Eurogamer kalder det 'noget af det tætteste på fotorealisme, branchen endnu har set'.

 

Kulissen i spillet er sat i London i starten af den industrielle revolution. Spillet er alene udgivet til PlayStation 4 og kommer fra spilstudiet Ready at Dawn, der har forsøgt at genskabe betagende versioner af blandt andet Westminster, Big Ben og Whitechapel,.

Ready at Dawn har dog også puslet med tanken om andre storbyer, hvor teknologiske landevendinger og historiske bygninger forenes. Hvordan det kunne se ud fremgår af billederne i galleriet over artiklen. Alle skabt af spilstudiet selv.

 

I 'The Order: 1886' tager man rollen som Sir Galahad, der er central person og rutineret ridder i 'The Order', der trækker sine rødder helt tilbage til Kong Arthur og ridderne af det runde bord. Den kampklare orden kæmper imod såkaldt ’half breeds’, der er en blanding af dyr og mennesker og minder om vareulve. De truer med at udslette først Londons og siden verdens befolkning.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Nej Lars, dansk politik har ikke brug for dig – det er omvendt