TV: LEGO indtager Jurassic Park

LEGO lancerer byggesæt og computerspil, der baserer sig på den populære film-serie

Det er ikke meget, der afsløres om det kommende spil, men man får et klart indtryk af, at humoren igen bliver et væsentligt element.

Mens vi venter på det næste kapitel i Jurassic Park-succesen, hvor nummer fire i serien får premiere til juni, så har LEGO hægtet sig på den forventede dinofeber og lanceret deres satsning på klodsede fortidsuhyrer.

I samarbejde med Warner Bros, Universal og spiludvikleren TT Games lancerer den danske legetøjsgigant et computerspil baseret på både den nye Jurassic Park-film og de tre foregående ligesom der præsenteres en ny serie byggesæt, der knytter sig til sommerens filmpremiere.

TV: Sådan bliver den nye Jurassic Park

Mens spillet, der er døbt LEGO Jurassic World, rammer butikkerne til sommer, så er byggesættene efter planen sat til at komme ud i maj.

Med nyheden følger en lille teaser, der kan ses i tv-klippet over artiklen. Den indikerer, at TT Games har fastholdt den humoristiske tilgang, der også har præget tidligere legoficeringer af store filmtitler.

- Som glødende fans af Universals Jurassic Park-film, så er vi meget begejstrede for endelig at kunne bringe LEGO-dinosaurusser til live, lyder det fra Tom Stone, direktør i TT Games, der har udviklet det nye spil.

- Forestil dig at spille som den ildevarslende LEGO T. rex, der hærger Isla Nublar, smadrer LEGO-klodser og kæmper mod andre dinosaurusser - det her spil skal nok bringe barnet frem i os alle sammen.

Ud over dinoer, så kommer LEGO i år også til at satse på et spil baseret på Marvels Avengers.

Vi hører her ouverturen til en mulig katastrofe

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.