Uncharted-forfatters Star Wars-spil udkommer (måske) i 2018

Nyt stjernekrigsspil er kommet tættere på en lanceringsdato

EA og Disney har for noget tid siden indgået et samarbejde, som betyder at EA skal producere en række store spil baseret på den berømte Star Wars-licens, skriver Gamereactor.dk.

Battlefield-udvikleren DICE har allerede givet os Star Wars Battlefront, men et andet, spændende projekt er også i støbeskeen ovre hos Dead Space-studiet Visceral Games.

LÆS OGSÅ: Her er vores Top 7 over snigmordere i spil

Studiet arbejder nemlig på deres eget Star Wars-spil, og historien, universet og karaktererne udarbejdes af Amy Hennig, som du måske kender som forfatteren bag Uncharted.

Det er noget af et CV, og nu, takket være et finansmøde, ved vi lidt mere om spillets udgivelsestiming.

Under mødet afslørede EA's finanschef Blake Jorgensen, at spillet vil udkomme i 2018, men specificerede dog ikke yderligere, om der er tale om finansåret 2018, som egentlig begynder 1. april 2017 - eller om der bogstaveligt talt er tale om året 2018.

LÆS OGSÅ: Ny Overwatch-tegnefilm på mandag

Dog har EA tidligere afsløret, at en opfølger til Star Wars Battlefront vil udkomme i løbet af 2017, så det er nok sandsynligt, at spillet vil udkomme i 2018, så de ikke konkurrere med hinanden.

Vi ved endnu ikke noget konkret om Hennigs og Viscerals Star Wars-projekt, men flere rygter peger på, at der er tale om en action-titel i en åben verden.

Passer dit headset ikke: Husk dine ører har forskellig størrelse