Zelda er sublim sværd-kamp

Lige nu finder du ikke et bedre Wii-spil end eventyrlige 'The Legend of Zelda: Skyward Sword'. Så enkelt er det!

The Legend of Zelda: Skyward Sword Platform: Wii Spillere: 1 Alder: 12+

Fem lange år skulle der gå, før Nintendo blev færdig med det første Zelda-spil specielt udviklet til Wii. Men hvad gør det, når slutproduktet ender helt deroppe, hvor ikke mange andre kan være med?!

LÆS OGSÅ: Assassin's Creed er gennemført genbrug

Zelda forsvinder selvfølgelig efter kort tid for gud ved hvilken gang, og så må vores helt, Link, igen ud for at lede efter prinsessen og redde verden.

</p><p><b>Prinsessen er væk</b><br />Udgangspunktet for Links eventyr er Skyloft, en beboelse placeret højt over de øverste skyer. Herfra skal han besøge forskellige områder på jorden, som hver især byder på nye fjendtlige uhyrer og farer, boss-kampe og hjernevridende puzzleopgaver.</p><p><b>LÆS OGSÅ: <a href="http://ekstrabladet.dk/kup/elektronik/spilanmeldelser/article1659004.ece">Skyrim er en forførrende tidsrøver</a></b></p><p>På Skyloft venter adskillige sidemissioner, der sammenlagt giver en spiloplevelse, der nærmer sig de 100 timer, hvilket overhovedet ikke er for langt.</p><p>Samtidig er Wii-controllerens egenskaber gennemarbejdet ind i spillet og fungerer fremragende både som styrepind, men så sandelig også som Links elskede sværd. Og mange af uhyrernes forsvarsbarrierer er designet specifikt til at bryde ned ved det rigtige sving. Det giver større udfordringer – og større selvtilfredsstillelse, når fjenden er nedlagt.</p><p><img alt="" src="http://multimedia.ekstrabladet.dk/archive/00732/body_bg_732671d.jpg" /></p><p><b>Alt spiller sammen</b><br />Men det er spillet som helhed, der gør dette til en af de bedste Zelda-oplevelser til dato: Den episke fortælling, persongalleriet, dialogen, stemningen, fordybelsen, omgivelserne, gåderne.</p><p><b>LÆS OGSÅ: <a href="http://ekstrabladet.dk/kup/elektronik/spil/article1663781.ece">Messi sendt på gaden med skumslukker</a></b></p><p>Det er klassisk Zelda tilsat rigeligt nyt til, at 'Skyward Sword' skal prøves, hvis du vil have det bedste til din Wii.</p><p><img alt="" src="http://multimedia.ekstrabladet.dk/archive/00705/EB_Elektronik_og_Sp_705540c.jpg" /><br /><a href="http://www.facebook.com/EBelektronik" target="_blank"><b>Følg os på Facebook</b></a></p>