Radiobilen er løs i San Francisco

De højere magter gør ’Driver: San Francisco’ til en højklasset biljagt med et twist

Driver: San Francisco Platform: Xbox 360 (anmeldt), PS3, Wii, pc Spillere: 1-2 Alder: 12+

Med ’Driver: San Francisco’ ændrer den højoktane biljagtsserie sig fra banale hårnålesving med trukket håndbremse og fart over feltet til en ’ud af bilen’-oplevelse i udtrykkets bogstaveligste betydning.

Spillet giver nemlig debut til en helt ny mulighed, hvor du med et enkelt klik på en knap forlader rattet i din bil, får overblik over byen i slowmotion og derefter kan vælge at sætte dig ind i hvilken som helst bil i San Francisco.

Genialt udført
Baggrunden for, at vores helt John Tanner pludselig besidder denne evne, må du selv spille dig til. Til gengæld er den meget brugbar og kan bl.a. bruges i ræs og biljagter, hvor du kan overtage modkørende biler og støde dem frontalt ind i dine konkurrenter, mens du i din egen bil efterfølgende tøffer forbi stille og roligt.

Og ideen er ganske enkelt genialt udført og tilføjer en helt ny dimension til en serie, der ellers var ved at lide en langsom død med et noget ensformigt gameplay.

Frustrerende landevej
Herligheden er pakket fint ind i en terrorhistorie, som kun kan afværges ved, at du træder gevaldigt på speederen. Det skaber stor variation i baggrundshistorien for hver mission, mens selve udførelsen stadig kan være lidt for meget frustrerende lige landevej.

Men er du til biljagter med et twist, så kan du roligt kaste spareskillingerne efter ’Driver: San Francisco,’ hvor adskillige timer bag både dit eget og de andres rat bare venter på at blive brændt af.

'Driver: San Francisco' udkom 1. september - se lanceringstraileren her:
</p>