'World of Warcraft' mangler udfordringer

'World of Warcraft: Cataclysm' udvikler sig selv ved at udbygge 'den gamle verden.' Men der mangler udfordring til den erfarne spiller

'World of Warcraft: Cataclysm' er klar med spritnye levels. Her ses den nye horde race Goblin på en også ny ø, hvor figuren starter. (Pressefoto)
'World of Warcraft: Cataclysm' er klar med spritnye levels. Her ses den nye horde race Goblin på en også ny ø, hvor figuren starter. (Pressefoto)

'World of Warcraft: Cataclysm' Platform: PC/MAC Aldersmærkning: 12+

Blizzard udgav 7. december den fjerde udgave af 'World of Warcraft' - denne gang under navnet 'Cataclysm'.

I denne udgivelse har Blizzard for en gangs skyld fået skabt noget helt nyt, og bringer ny energi ind i spillet. Man kan derfor snakke om en lille revolution.

LÆS OGSÅ:Butikkerne skider på 'WoW-release'

Det interessante ved spillet er, at i stedet for kun at lave en ny verden for spillerne i de højere levels, som er set i de to forgængere, er hele den gamle verden også blevet lavet om med nye quests og nye steder, så der også er kommet nyt til begynderen.

Lidt trist er det dog, at den nye version mangler udfordring til den erfarne spiller, og det vil ikke tage lang tid for denne at gennemføre.

GALLERI:De bedste 'WoW'-udklædninger fra release-natten

I 'Cataclysm' er der rigtig mange nye sjove ting såsom quests, instances, fede bossfights, og Blizzard har formået at lave et fedt spil. Det får pustet nyt liv i spillet, og igen viser Blizzard, at de stadig er førende hvad angår MMORPG-spil (Massively Multiplayer Online Role Playing Game, red.).