Apple gør det igen: Dropper vigtigt stik på ny iPad

Der er intet stik til en normal hovedtelefon i den nye iPad - og heller ingen hovedtelefon eller adapter med i salgskassen

Sådan præsenterer Apple den nye iPad Pro - og uden at sige et eneste ord om, at hovedtelefonstikket er droppet.

Selv hvis du ender med at slippe de mere end 17.000 kroner, som den dyreste iPad Pro fra i dag koster, så skal du på jagt efter en ny hovedtelefon.

I hvert fald hvis du ikke har en model med USB-C-stik. Apple har nemlig fjernet det normale hovedtelefonstik fra enheden og hverken lagt en USB-C-hovedtelefon eller en adapter med i kassen.

Her er alle nyhederne fra Apple

Kræver lup at finde info
Skridtet er ikke overraskende, da Apple for længst har gjort det samme med sine nyeste iPhones. Dog med den forskel at du faktisk får en hovedtelefon med i købet af en iPhone.

Men det vil helt sikkert irritere de iPad-købere, der gerne bruger normale hovedtelefoner, at hverken adapter eller hovedtelefon følger med.

Man skal i øvrigt lede godt efter informationen, som Apple intet gjorde ud af på sin event tirsdag i New York. På salgssiden for den nye iPad kræver det samtidig en lup af finde frem til informationen.

Som det fremgår af grafikken fra Apple, er der intet normalt hovedtelefonstik på den nye iPad Pro. I stedet skal man bruge en adapter eller eje en USB-C-hovedtelefon.
Som det fremgår af grafikken fra Apple, er der intet normalt hovedtelefonstik på den nye iPad Pro. I stedet skal man bruge en adapter eller eje en USB-C-hovedtelefon.

Sådan præsenterer Apple den nye MacBook Air.

Seneste nyt

Hun mobber. Hun intimiderer. Hun håner.

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.