Apple-boss er verdens bedste

Tim Cook er en fremragende direktør, siger ansatte hos Apple, der giver ham verdens højeste vurdering – højere end Steve Jobs

Apple er verdens mest værdifulde firma, og Tim Cook er verdens bedste direktør, hvis vi skal tro ny undersøgelse.
Apple er verdens mest værdifulde firma, og Tim Cook er verdens bedste direktør, hvis vi skal tro ny undersøgelse.

Apples direktør, Tim Cook, er blevet vurderet til at være verdens bedste direktør, og manden får en endnu højere tilfredshedsvurdering end afdøde og legendariske Steve Jobs.

97 procent af Apples ansatte synes at Tim Cook gør et godt job, og det skal sammenlignes med, at det tog Steve Jobs et godt stykke tid at nå op på 95 procent.

Tim Cook har kun været direktør for Apple i lidt over syv måneder, men har reelt styret skibet i længere tid. Hver gang Steve Jobs tog på sygeorlov var det nemlig Tim Cook, der satte sig i direktørstolen. Han har netop præsenteret et af firmaets bedste kvartalsregnskaber nogensinde.

LÆS OGSÅ:Ashton Kutcher skal spille Steve Jobs

Apple i modvind
Direktøren for chipproducenten Qualcomm, Paul E. Jacobs, indtager anden andenpladsen i undersøgelsen med en tilfredshedsvurdering på 95 procent, og Googles direktør, Larry Page, har opbakning fra 94 procent af sine ansatte.

Tim Cook er blevet direktør på et tidspunkt, hvor Apple er blevet mødt med stor kritik for arbejdsforholdende på de fabrikker, hvor firmaets grej bliver produceret i Kina.

Apple har dog lovet, at samarbejde med sine underleverandører om at forbedre arbejdsforholdene.

0 kommentarer
Vis kommentarer