Dansk giga-diller dukker op på Krak

Danmark kan også være med, når det kommer til et penis-lignende landskab. Her er to gode læserbud, hvor det er svært ikke at tænke på mandens ædlere dele

Denne diller kan ses ved Løsning mellem Horsens og Vejle. (Foto fra Krak)
Denne diller kan ses ved Løsning mellem Horsens og Vejle. (Foto fra Krak)

Som vi skrev i går er en kæmpe penis for nylig blevet spottet på den australske udgave af Google Maps. Lemmet er dukket op, efter at nogle idérige spasmagere har tegnet omridset af et på Googles kameralinse, så det er kommet med under fotograferingen til Street View.

SE DEN HER: Kæmpe penis spottet på Google Maps

I den forbindelse spurgte vi jer:
Hvordan reagerer du på den gigantiske penis på Google Maps?

Der var to svarmuligheder:
1. Jeg ryster på hovedet, fordi det er for barnligt.
2. Jeg trækker på smilebåndet, fordi det er så barnligt, at det er sjovt.

Og efter at hele 65 procent svarede 2, skal I selvfølgelig ikke snydes for endnu et smil - denne gang med et par gigantiske dillere spottet i vores eget kongerige af opmærksomme læsere.

Den mest oplagte af de to findes på en grund på Frederikslystvej ved Løsning i Østjylland, hvor den står flot og rank i en større baghave ned til en sø.

Se den på Krak her!

Det andet læserbud på en kæmpe penis er et lidt mere overraskende et af slagsen - nemlig Aalborg lufthavn, der gør sig smukkere i fugleperspektiv end fra landjorden.

Se Aalborg lufthavn på Krak her!

SE OGSÅ: Google fanger mand med bukserne nede

Tak for smilet til vores opmærksomme læsere.

HAR DU ANDRE BUD FRA DET DANSKE LANDSKAB, DER GØR SIG SMUKT FRA LUFTEN (DET BEHØVER IKKE NØDVENDIGVIS LIGNE EN PENIS), SÅ TØV IKKE MED AT DELE DET MED OS ANDRE I KOMMENTARFELTET!