Spotify fjerner tidsbegrænsning

Nu er der ikke længere nogen grænse for, hvor længe du kan lytte til gratis musik

Nu er der ikke længere nogen grænse for, hvor længe du kan lytte til gratis musik på Spotify. (Foto fra lydogbillede.dk)
Nu er der ikke længere nogen grænse for, hvor længe du kan lytte til gratis musik på Spotify. (Foto fra lydogbillede.dk)

Spotify ophæver tidsbegrænsningen for afspilning af reklamefinansieret gratismusik. Det har ellers været sådan, at man i Skandinavien maksimalt kunne lytte til gratis musik to en halv time om ugen, svarende til 10 timer om måneden, og man kunne ikke lytte til den samme sang mere end fem gange. Dog var reglerne de første seks måneder mere lempelige.

Men hvor vi i Danmark altså var underlagt ovennævnte begrænsninger, så har det hele tiden været muligt at lytte ubegrænset til den gratis musik i lande som USA, Australien, Hong Kong og Singapore.

Læs også: Lette bærbare og første Android-stationære

Og det er denne service, som nu også bliver tilgængelig i de skandinaviske lande. Annoncerne slipper man dog ikke for, ligesom det stadig ikke vil kunne lade sig gøre at gemme offline-indhold på sin smartphone med mindre, man er betalende Spotify-kunde.

Læs også: Smart tilbehør fra Logitech

Spotify Premium, som betalingsløsningen hedder, koster 99 kroner om måneden. Her får man adgang til at hente offline-indhold, kan lytte til musikken uden reklamer, og lydkvaliteten er bedre (320 kbps OGG).