Denne dag kommer forårets mobil

14. april præsenteres OnePlus 8 - og både mange specifikationer og billeder er allerede lækket

Der bliver som billedet viser angiveligt skruet op for farverne på bagsiden af OnePlus 8-serien. Foto: WinFuture
Der bliver som billedet viser angiveligt skruet op for farverne på bagsiden af OnePlus 8-serien. Foto: WinFuture

Så er det officielt.

Det, som særligt dedikerede mobilfans har ventet på, sker 14. april. Her vil OnePlus officielt vise sine nyeste telefoner med fornavnet OnePlus 8 frem, skriver MereMobil.dk.

Og der er allerede lækket en del oplysninger som billeder og specifikationer på de nye telefoner. Det bliver spændende at se, om det hele holder stik.

Du får ikke bedre hardware til prisen, end den Huawei kan levere. Desværre er det ikke længere godt nok. Foto: Huawei Teknologi Denne mobil er et dårligt godt køb

Flere varianter
OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro er således navnene på de kommende modeller.

Begge sælges ifølge rygterne med Qualcomm Snapdragon 865 processoren og understøtter 5G-netværk. De får Android 10 ved salgsstart.

Der er ifølge de lækkede oplysninger to varianter af OnePlus 8 og OnePlus 8 Pro, som har henholdsvis 8 GB RAM og 128 GB intern hukommelse samt 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse.

Forskellen er samtidig, at Pro-versionen får LPDDR5 RAM, mens OnePlus 8 'kun' leveres med LPDDR4X RAM, skriver GSMArena.com.

Desuden sælges begge med et 16 megapixels frontkamera og understøtter opladning via kabel med 30 watt effekt. Der spekuleres i, at OnePlus 8 Pro understøtter helt op til 50 watt via kabel.

Det er modeller som denne, der ifølge techmediet er ramt af problemer. Apple afviser og vil ikke hjælpe. Foto: Stephen Lam/Ritzau Scanpix Teknologi Medie: Dyr computer fejler

Artiklen er lavet i samarbejde med MereMobil.dk

Trådløs opladning
Og den store nyhed, når det gælder opladning, er, at OnePlus endelig skulle være klar med trådløs opladning.

Ifølge de nyeste oplysninger understøtter OnePlus 8 Pro 30 watt trådløs opladning og 3 watt omvendt opladning af for eksempel et headset.

OnePlus 8 Pro har desuden IP68-certificering (vand- og støvsikring, red.)

Sådan virker prislinks i denne artikel

Denne artikel indeholder affiliate links til Ekstra Bladets samarbejdspartner PriceRunner, som vi modtager vi en mindre betaling pr. klik for.

- redaktionen