Derfor er der forskellige skærme når din iPhone ringer

Har du tænkt over, at din telefon ser forskellig ud, når den ringer? Her er årsagen

Der er en ret simpelt forklaring på disse to forskellige skærme på din iPhone.
Der er en ret simpelt forklaring på disse to forskellige skærme på din iPhone.

Måske har du undret dig over det. Måske har du aldrig skænket det en tanke. Ikke desto mindre har underholdningssitet Diply fundet svaret på, hvordan det kan være, at der findes to forskellige skærme, når du skal besvare et opkald på din iPhone.

Nogle gange giver telefonen dig nemlig mulighed for at ’skubbe’ den grønne telefon-knap mod højre for at besvare et opkald:

 

… Og andre gange får du i stedet muligheden for at vælge mellem ’Afslå’ og 'Svar':

 

Svaret er ifølge Diply ret simpelt. Din telefon viser opkaldene forskellige alt efter, om skærmen er låst eller ulåst. Er den låst, får du muligheden for at 'swipe' dig til at modtage opkaldet. Er telefonen ikke låst, når den ringer, kommer både den røde og den grønne knap frem i displayet.

Din iPhone kan let hackes bare se med her

Tanken er nemlig, at det skal være sværere at komme til at tage telefonen, når du har den i lommen eller i tasken. Men har du den allerede i hånden, behøver du ikke den sikkerhed, og så kræver det blot et tryk at tage imod et opkald.

Vidste du, at Facebook har en hemmelig indbakke? Se her, hvordan du finder den. Og se her, hvor galt det gik for Michael, som fandt en tre år gammel besked i den skjulte inbox.

61 kommentarer
Vis kommentarer