Efter kæmpe succes: Vil gøre AirPods billigere

Apple overvejer angiveligt at lancere en billigere udgave af AirPods Pro kaldet AirPods Pro Lite

AirPods Pro i den nuværende udgave, som koster over 2000 kroner, men alligevel har flere ugers ventetid. Foto: MereMobil.dk
AirPods Pro i den nuværende udgave, som koster over 2000 kroner, men alligevel har flere ugers ventetid. Foto: MereMobil.dk

Apple analytikeren Ming-Chi Kuo forsøger endnu engang at komme med forudsigelser for, hvilke produkter Apple vil lancere i nærmeste fremtid, skriver MereMobil.dk.

Foruden iPhone SE 2 (eller iPhone 9) og en ny version af MacBook Pro, så forventer han også, at Apple vil lancere en billigere variant af det trådløse headset AirPods Pro. Navnet på disse skulle angiveligt blive AirPods Pro Lite og de vil blive offentliggjort i første halvdel af 2020. Det skriver Pocketnow.com.

Artiklen er lavet i samarbejde med MereMobil.dk

Kan komme i år
Salgsstarten vil formentlig være indenfor det næste halve års tid. Men det er uvist om de allerede vil blive afsløret ved det formentlig kommende 'iPhone SE 2' (eller iPhone 9, red.) event, der ventes at blive gennemført i marts måned.

Dermed vil Apple få endnu mere kontrol over markedet for trådløse headsets (true wireless, red.), hvor de i forvejen er markedsledere. Med den billigere model vil de måske få fat i dem, som i dag vælger billigere alternative, hvilket kunne være 'kopivarer'.

Der er måske også en mulighed for, at dette headset i stedet er en Apple-branded version af Beats Solo Pro eller Powerbeats 4.

Hvad prisen på en eventuelt billigere AirPods Pro variant vil ende med er fortsat uvist. Ligesom det er ukendt, om den billigere model leveres med eller uden en trådløs opladeæske.

Sådan virker prislinks i denne artikel

Denne artikel indeholder affiliate links til Ekstra Bladets samarbejdspartner PriceRunner, som vi modtager vi en mindre betaling pr. klik for.

- redaktionen