Fældet af corona: Ny iPhone udskudt

Ifølge en intern kilde hos Apple er lanceringen af iPhone 9 nu udskudt på ubestemt tid

Produktionen af kommende iPhone er angiveligt handicappet af udbruddet af corona, som begyndte i Kina, hvor Apple får sine telefoner produceret. Foto: Nicolas Asfouri/Ritzau Scanpix
Produktionen af kommende iPhone er angiveligt handicappet af udbruddet af corona, som begyndte i Kina, hvor Apple får sine telefoner produceret. Foto: Nicolas Asfouri/Ritzau Scanpix

Ifølge techmediet Cult of Mac, der har talt med en intern kilde hos Apple, vil selskabet udskyde lanceringen af den længe ventede afløser til iPhone SE, skriver MereMobil.dk.

Modellen får sandsynligvis navnet iPhone 9, men nu er lanceringen ifølge mediet udskudt på ubestemt tid.

Ifølge rygtebørsen var det meningen, at Apple ville holde event i slutningen af marts. Det har dog ikke på noget tidspunkt været bekræftet af Apple.

Teknologi Apple: Sådan desinficerer du din iPhone

Svær produktion
Udskydelsen af iPhone 9 ventes at ske, da Apple angiveligt ikke kan skaffe de fornødne komponenter til produktionen, eftersom en række fabrikker har været lukket ned i Kina.

Samtidig ville det være en lanceringsevent uden tilskuere på grund af coronavirus.

- Hvorfor have en event, når produktet ikke er klar, siger kilden hos Apple derfor ifølge Cult of Mac.

Teknologi Apples ure går i blodet

Stor event i fare
Det ventes også, at Apple må aflyse deres årlige udvikler event WWDC 2020. Det er dog endnu ikke sikkert.

Men på nuværende tidspunkt frarådes forsamlinger på mere end 1.000 mennesker frem til afslutningen af denne måned – præcis som i Danmark.

Sådan virker prislinks i denne artikel

Denne artikel indeholder affiliate links til Ekstra Bladets samarbejdspartner PriceRunner, som vi modtager vi en mindre betaling pr. klik for.

- redaktionen