Har kabel-tv en fremtid - eller er det for dyrt og gammeldags?

YouSee præsenterede en ny digital tv-boks i dag - den er et godt, men ikke afgørende skridt på vejen for kabel-tv-markedet, mener Ekstra Bladets techredaktør

Hør nærmere her om den nye digitale tv-boks fra YouSee.

Er markedet for kabel-tv døende?

Spørgsmålet er aktuelt i disse år, hvor tv-kunder køber mindre tv-pakker eller helt klipper snoren til firmaer som YouSee og Stofa TV.

Sådan ser den nye tv-boks fra YouSee ud. (Foto: Heine Jørgensen) Teknologi YouSee: Du skal se fjernsyn på en ny måde

I stedet vælges der frit mellem streamingtjenester som Netflix, HBO Nordic og ViaPlay. Ofte til en langt lavere pris end kabel-tv-pakkerne - og med større valgmuligheder.

Torsdag forsøgte netop YouSee sig så med et nyt angreb: kunderne skal have en digital tv-boks, der på mange måder efterligner streamingtjenesterne.

Spørgsmålet er bare, om det er for dyrt og for gammeldags at satse på tv-markedet, som YouSee gør? Og om den nye boks overhovedet gør en forskel for dig som kunde?

Ny digital boks fra YouSee skal gøre det nemmere at opbygge præcis den tv-pakke, du har lyst til at se. (Foto: Jens Dresling) Teknologi YouSee klar med ny tv-boks i dag: Kan den få dig til at blive?

Få svaret i vores udsendelse i toppen af artiklen, hvor vi viser den nye boks frem og giver svar på, om den er værd at betale for.