Her er Apples nye iPhone

iPhone SE er netop blevet lanceret som markedets billigste nye iPhone

Sådan præsenterer Apple selv den nye iPhone SE. PR-video.

Efter længere tilløb lancerede Apple onsdag sin nyeste iPhone.

Modellen hedder som ventet iPhone SE og er navnemæssigt efterfølgeren til 2016-modellen kaldet netop iPhone SE med et fire tommers display. Designet er derimod som på en iPhone 8 med modellens 4,7 tommer store skærm, hvor du bruger hjemmeknappen i bunden til at logge ind med.

Det betyder altså et farvel til Face ID, hvis du vil have den billigste nye iPhone. Og en genintroducering af Touch ID til fingeraftryk, som Apple havde smidt ud af sit iPhone-program.

Til gengæld får den nye iPhone Apples lynhurtige A13 Bionic-processor og op til 256 gigabyte intern lagerplads. Modellen er også støv- og vandsikret med IP67-standarden.

Nyt iPad-tastatur frigivet i Danmark

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Apple
Foto: Apple

Her er verdens bedste Android

Det koster den
iPhone SE sænker samtidig grænsen for, hvor meget du skal betale for en nyere iPhone.

Det betyder en startpris på 3699 kroner for en model med 64 gigabyte intern lagerplads. Til sammenligning koster iPhone 11 med 64 gigabyte intern lagerplads 6299 kroner i vejledende pris.

iPhone SE med 128 gigabyte lager koster 4199 kroner, mens 256 gigabyte koster dig 5099 kroner.

Modellen kan forudbestilles fra på fredag og leveres fra 24. april. Der følger et års gratis abonnement på tv-tjenesten Apple TV+ med i købet.

Du kan se alle specifikationerne her.

Sådan virker prislinks i denne artikel

Denne artikel indeholder affiliate links til Ekstra Bladets samarbejdspartner PriceRunner, som vi modtager vi en mindre betaling pr. klik for.

- redaktionen