Kender du iPhone-tricket der går verden rundt?

Et trick til at flytte markøren på iPhone-tastaturet hurtigere bliver lige nu delt og kommenteret på det sociale medie Twitter

Et 'gammelt' trick deles, likes og kommenteres lige nu på Twitter, efter at en blogger netop har 'opdaget' det. Foto: Linda Johansen
Et 'gammelt' trick deles, likes og kommenteres lige nu på Twitter, efter at en blogger netop har 'opdaget' det. Foto: Linda Johansen

'Hvorfor har I aldrig fortalte mig om dette iPhone-trick? Jeg føler mig snydt'.

Sådan lyder et tweet, der lige nu går viralt på det sociale medie Twitter.

Det er den amerikanske madblogger Krissy Brierre-Davis, der er afsenderen bag tweetet. Hun har fundet ud af, at der er en alternativ måde at flytte markøren rundt i en tekst, end hun er vant til.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

Det skriver Buzzfeed.com.

Hun har kæmpet med at flytte markøren med en fingerspids, men der findes en lettere måde at gøre det på, har hun fundet ud af.

'Hvis du holder mellemrumstasten nede, kan du flytte markøren i stedet for at forsøge at trække markøren selv med din fede tommelfinger', skriver hun i tweetet.

Det trick er hun ikke den eneste, der er begejstret over. Men flere har fundet ud af, at det gælder, lige meget hvor på tastaturet man trykker.

I skrivende stund er hendes tweet blevet delt 9700 gange, ligesom den er 'liket' 22.000 gange.

Baggrunden for tricket er den 3D Touch-teknologi, som Apple indførte i forbindelse med lanceringen af iPhone 6s i 2015. Derfor kræver det også, at din model er af den type eller nyere og understøtter 3D Touch, for at du kan benytte tricket.

Hvis du kendte til tricket, så har du lov at hovere, når selv New York Times tech-journalist Mike Isaac ikke kendte det.

'Det her har lige ændret hele mit liv', skriver han i en tweet-kommentar.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

Men ikke nok med, at du kan flytte markøren nemmere, så skulle det også være blevet lettere at markere ord eller sætninger i teksten.

Det kræver bare, at du trykker 'lidt hårdere' på skærmen.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

Test af iPhone XR: Så god er Apples billige telefon

Æble eller Android? Find den bedste mobil til prisen

Hader du også disse beskeder på din iPhone? Nu har Apple løst problemet