Medie: Apple på vej med nye AirPods

Ifølge Bloomberg får de trådløse hovedtelefoner nye funktioner i år og bliver vandtætte i 2019

Sådan så det ud, da apple præsenterede iPhone X og iPhone 8. Video: AP

Siri eller ingenting.

Det må være dommen over Apples strategi for de trådløse hovedtelefoner AirPods, der senere i år ventes at udkomme i en ny udgave.

Ifølge Bloomberg arbejder Apple på en ny udgave af hovedtelefonerne, hvor du ikke behøver at trykke på noget for at aktivere Siri. Det skal du i dag, men på den kommende model er det nok at sige 'Hej Siri', som du allerede kan på iPhone.

Man må sige, at Apple gik nye veje, da firmaet for et år siden lancerede AirPods. Og produktet er efterspurgt. Der er nemlig fortsat flere ugers ventetid og intet salg i fysiske forretninger. PR-foto Teknologi Den grimme ælling: Apples AirPods er en lille genistreg

Volumen stadig noget bøvl
Derimod er der intet nyt om, at hovedtelefonerne får en fysisk mulighed for at skrue op og ned for lyden direkte på enhederne.

Derfor skal du fortsat bruge Siri til at afbryde lyden og så skrue op eller ned med en kommendo. Medmindre Apple altså finder på en løsning, hvor lyden kan fortsætte, og Siri - uden at sige et pip - regulerer volumen.

Det ville i det mindste være smart, men stadig dumt at man ikke bare kan styre lyden med et tryk på hovedtelefonen.

Jabra Elite 65t er en af de bedste trådløse hovedtelefoner på markedet lige nu med plads til enkelte forbedringer. PR-foto Teknologi Anmeldelse: Trådløs hovedtelefon fra Jabra stræber efter det perfekte

Vandtæt næste år
I 2019 er det så den manglende vandtæthed i AirPods, Apple ifølge Bloomberg arbejder på at rette op på. Her vil endnu en forbedring af hovedtelefonen nemlig blive lanceret, hvor vand holdes ude, men dog ikke mere, end at du fortsat skal lade være med at sænke dem ned i vand.

Må vi venligt forestå, at Apple samler disse forbedringer i samme enhed fra begyndelsen, tak!

Sådan ser Jabras bud på en moderne in-ear og trådløs hovedtelefon ud. PR-foto Teknologi Vi køber færre hovedtelefoner: Disse danske modeller er et tjek værd

35 kommentarer
Vis kommentarer