Nu bliver verdens smarteste pære klogere

Ejer du en Philips Hue pære, kan det medfølgende program nu gøre pæren endnu klogere

Philips Hue er i dag et af de bedste kendte systemer til at styre lyset i hjemmet på en smartere måde. Men flere konkurrenter laver lignende og også billigere systemer. (PR-foto)
Philips Hue er i dag et af de bedste kendte systemer til at styre lyset i hjemmet på en smartere måde. Men flere konkurrenter laver lignende og også billigere systemer. (PR-foto)

Programmet til at styre verdens mest avancerede pære, Philips Hue, er netop blevet opdateret.

Det nye program hedder 'Gen 2' og giver pærene en række nye funktioner, der kan ses i faktaboksen længere nede i artiklen.

Du kan hente det nye program til Android her - og til iPhone (iOS) her.

 

Må vi præsentere: for (næsten) 500 kroner får du denne intelligente pære fra Philips. (PR-foto) Tips og guides Test: Fremtidens lys kommer fra fortiden

Her er de nye funktioner

Rooms er den mest populære nye funktion, som gør det muligt hurtigt og nemt at styre alt lys i et rum eller bestemt område samtidig. Da Hue kan styres via stemmen, kan man fx sige: ”Sæt relax-lys på i stuen”, og herefter indstilles lyset øjeblikkeligt.

Routines gør det muligt at oprette belysningsplaner, der tilpasses de daglige aktiviteter - uanset om man skal koncentrere sig, læse, vækkes om morgenen eller slappe af om aftenen.

Scenes gør det nemmere at oprette personlige lysscener. Gen 2 kan identificere farvepaletten fra et hvilket som helst billede og automatisk vælge de fem bedste farver for at skabe en levende stemning. Man kan også oprette unikke scener ved at vælge en lampe og derefter vælge mellem flere end 16 millioner farver og alle nuancer af hvidt lys. Mangler man inspiration, er der nu nye forudindstillede scener såsom blossom, savanna sunset, artic aurora og tropical twilight.

Widgets giver nem og hurtig kontrol over alle Philips Hue-lamper i hjemmet. Det er både nemt at indstille widgets og få adgang til den fra rullemenuen på startskærmen. Man kan have op til 10 widgets, der kombinerer flere rum og scener på én gang og giver adgang til ens foretrukne lysindstillinger.

Home & Away giver ro i sindet, når hjemmet er tomt. Man kommer ikke længere hjem til mørke og behøver ikke at huske at slukke lyset, når man forlader hjemmet. Geofencing-teknologien betyder, at man slipper for at lede efter sin smartenhed for at styre lyset.

Kilde: Philips Hue

0 kommentarer
Vis kommentarer