Nyt design på vej: Nu skal Apples musiktjeneste genopfindes

Apple Music står til at få nyt design i juni, når Apple afholder udviklerkonference

Det er på kort tid lykkedes Apple at få flere end 13 millioner kunder til deres musiktjeneste. (PR-foto)
Det er på kort tid lykkedes Apple at få flere end 13 millioner kunder til deres musiktjeneste. (PR-foto)

Apple Music blev lanceret i juni 2015 under Apples udviklerkonference Worldwide Developers Conference (WWDC).

Det skete naturligvis med store armbevægelser og den klassiske Apple præsentation. Desværre var modtagelsen lidt lunken blandt eksperter og brugere, skriver MereMobil.dk.

Mange havde nok regnet med, at Apple ville forny musikindustrien, mens de snarere tilbyder en Spotify og Tidal kopi.

Her kan der ske ændringer

Det nye design, som forventes præsenteret til juni, skal være mere intuitivt, have mere fokus på album covers, og baggrunden vil blive sort/hvid for at gøre designet mere simpelt, men samtidig mere kontrastfyldt.

Fanen 'New' vil blive omdøbt til 'Browse', det samme udtryk Spotify bruger, og vil få en bedre algoritme, så nyt indhold er nemmere at finde og udforske.

Det skulle også blive muligt at få sangtekster, så man kan gå i dybden med musikken, men hvad det reelt ender med, må vi vente og se til juni.

Mobil Netflix advarer mobilkunderne: Så meget data koster en times film dig

Udvikling har stået stille
Apple Music har gennem de første 10 måneder modtaget en række fejlrettelser, men næsten ingen ekstra funktioner er blevet tilføjet, og det er formentlig her eksperternes kæphest ligger begravet.

For sammenlignet med Spotify kommer Apple Music hurtigt til at ligne en basisudgave, og det var nok ikke, hvad mange havde håbet på sidste juni.

LÆS OGSÅ: I Kina er 'iPhone' en taske

Det forventes derfor af rigtige mange, der kender til Apples planer, at Apple Music får nyt design til juni, hvor musiktjenesten så runder sin første fødselsdag.

I skrivende stund har Apple Music 13 millioner brugere, hvilket lyder hæderligt, men da der er en milliard aktive iOS enheder, havde de fleste i elektronik- og musikbranchen nok forventet mere.

LÆS OGSÅ: 3 års garanti og gratis skærmskift på Huawei P9

0 kommentarer
Vis kommentarer