Nyt iPad-tastatur frigivet i Danmark

Dyreste udgave koster bare næsten lige så meget som en basis iPad

Det nye Magic Keyboard til iPad Pro sælges nu i Danmark. Foto: Apple
Det nye Magic Keyboard til iPad Pro sælges nu i Danmark. Foto: Apple

Det var ikke kun en ny billig iPhone, som Apple onsdag havde på programmet. Også det nye tastatur med indbygget touchbar, som kan bruges på nyere iPad Pro, blev frigivet herhjemme.

Og det er faktisk før tid, da planen oprindeligt var at sende det nye 'Magic Keyboard' til iPad Pro på markedet i næste måned.

Her er Apples nye iPhone

Tastaturet blev første gang vist frem i forbindelse med lanceringen af den opdaterede iPad Pro. Men som flere anmeldere har skrevet, er det faktisk tastaturet og ikke den nye iPad Pro, som er den ægte nyhed.

Ved at bruge tastaturet og den indbyggede touchbar kan en iPad Pro i praksis næsten virke som en lille iMac, som du folder sammen og putter i tasken, når den ikke er i brug.

Prisen er imidlertid ganske pebret: 2599 kroner for modellen, der passer til alle 11 tommers iPad Pro. Og hele 2999 kroner for modellen, som passer til 3. og 4. generation af den 12,9 tommers iPad Pro.

Er det en iPad eller pc?

Ny iPad med svinedyrt tastatur

Sådan virker prislinks i denne artikel

Denne artikel indeholder affiliate links til Ekstra Bladets samarbejdspartner PriceRunner, som vi modtager vi en mindre betaling pr. klik for.

- redaktionen