Samsung lancerer nye telefoner

Har i stilhed annonceret to nye modeller til Galaxy A-serien - og den ene er en 5G-model

Producenter som Samsung satser målrettet på 5G-telefoner, som nu også er til at betale. Indtil videre mangler 5G-netværket dog herhjemme, hvilket gør funktionen ubrugelig. Foto: Aly Song/Ritzau Scanpix
Producenter som Samsung satser målrettet på 5G-telefoner, som nu også er til at betale. Indtil videre mangler 5G-netværket dog herhjemme, hvilket gør funktionen ubrugelig. Foto: Aly Song/Ritzau Scanpix

Påsken er over Danmark, men det på trods er Samsung nu klar med to nye modeller i deres Galaxy A-serie, Galaxy A51 5G og Galaxy A41.

Det varer dog lidt, inden de to nye modeller er ude i handlen. Hvis ikke coronakrisen påvirker salgsstarten, skal vi nemlig hen til slut maj og juni måned, før de sættes til salg, skriver MereMobil.dk.

Teknologi Kontrollant om 5G: Ingen grund til panik

Sådan ser opladeren og OnePlus 8-modellen ifølge et lækket pr-foto ud. Teknologi Ny mobil får vild oplader

Sådan ser bagsiden af Galaxy A51 5G ud. Pr-foto
Sådan ser bagsiden af Galaxy A51 5G ud. Pr-foto

Samfund Vild coronaløgn på nettet

Galaxy A51 5G

Denne model får et et quad-kamera, Infinity-O skærm og 5G, som nogle af de mest fremtrædende specifikationer.

Skærmen er en 6,5 tommer Super AMOLED Infinity-O skærm med en opløsning på 1080 x 2400 pixels. Kameraet er som nævnt et quad-kamera, hvor hovedsensoren er på 48 megapixels, mens den har 12 megapixels ultravidvinkelsensor, 5 megapixels dybdesensor og en macrosensor på 5 megapixels. Frontkameraet er på 32 megapixels.

Telefonen har 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse, hvilket kan dog udvides op til 1 TB med et microSD-kort. Batteriet er på 4500 mAh og understøtter 15 watt hurtigladning.

Galaxy A51 5G produceres i farverne Prism Cube Black, Prism Cube White og Prism Cube Pink. Den ventes i handlen i løbet af juni til en vejledende pris på 3699 kroner.

Artiklen er lavet i samarbejde med MereMobil.dk

Foto: Tek.no Teknologi Ny hovedtelefon: Sikke en lyd!

Og her er det så Galaxy A41. Pr-foto
Og her er det så Galaxy A41. Pr-foto

Fra venstre er det Nokia 8.3, Nokia 1.3, Nokia 5.3 og endelig retromodellen Nokia 5310. Foto: Nokia Teknologi Sælger 5G-telefon til budgetpris

Galaxy A41

Her er det tale om en 6,1 tommer Infinity-U-skærm med Super AMOLED og en opløsning på 1080 x 2400 pixels.

Galaxy A41 får 4 GB RAM og 64 GB intern hukommelse, men understøtter microSD-kort på op til 512 GB.

Kameraet er et triple-kamera med en hovedsensor på 48 megapixels, mens ultravidvinkelsensoren er på 8 megapixels og dybdesensoren på 5 megapixels. Frontkameraet er på 25 megapixels.

Batteriet er på 3500 mAh, og ligesom Galaxy A51 5G understøtter Galaxy A41 også 15W hurtigladning.

Galaxy A41 sælges i farverne Prism Crush Black, Prism Crush White og Prism Crush Blue. Telefonen har en vejledende pris på 2299 kroner uden abonnement og lander i butikkerne i slutningen af maj.

Globalt findes der et enormt marked for brugte telefoner. Foto: Adnan Abidi/Ritzau Scanpix Teknologi Nyt marked for brugte iPhones

Sådan virker prislinks i denne artikel

Denne artikel indeholder affiliate links til Ekstra Bladets samarbejdspartner PriceRunner, som vi modtager vi en mindre betaling pr. klik for.

- redaktionen