Test: 300 kroners hovedtelefoner er himmelsk gode

Glæden over at spare boksen forstærkes af brugeroplevelsen

Plattan 2 er særdeles fleksibel og giver utrolig værdi for pengene. PR-foto
Plattan 2 er særdeles fleksibel og giver utrolig værdi for pengene. PR-foto

Urbanears Plattan 2: Hovedtelefon med ledning uden volumenkontrol men med opkaldsstyring, set til 300 kroner. Findes i 10 farver.

OK, jeg indrømmer det: jeg er en hovedtelefonsnob.

Altså en af dem, der drages hen mod mærkevarerne fra B&O Play, Parrot og Beats, når der skal vælges nye hovedtelefoner. Og ikke et ondt om dem, men hvis man er en teknisk snob, kan det være svært at gå over til hylden med de helt billige modeller.

Frygten for at blive skuffet er alt for stor.

Men udover det er uklædeligt at være en snob, kan man også gå glip af både en billig og god oplevelse. Sådan er det netop med Urbanears Plattan 2.

B&O Play bygger stor lyd ind i små biler

PR-foto
PR-foto

B&O Play skrumper højttaler til micro

Blot 300 kroner kan du finde denne lette model til. Og jo, det er da ikke 3000 kroners 'tung bas, læder og fede materialer', der rammer ørerne.

Derimod er Plattan 2 en fantastisk, ja nærmest himmelsk god hovedtelefon til hverdagsbrug.

En lille lækkerbisken, man har med i tasken eller på skrivebordet, og som vil blive taget frem og ofte brugt. Modellen vil for mange sidde fint på ørerne og lyde på en måde, der langt overstiger både forventningen og prisen.

Plattan 2 føles med andre ord ikke som billig, hvilket er et stærkt træk ved hovedtelefonen.

Nogle vil sikkert hade form, materialer og design, men endnu flere vil med fordel kunne rette blikket mod hylden med denne model fra Urbanears, næste gang de er på jagt efter en prisrigtig hovedtelefon med meget store ambitioner.

Nye hovedtelefoner: God lyd under 1000 kroner