Test af OnePlus 5T: Stadig årets bedste Android til prisen

Fremragende smartphone har fået et flottere display og bedre kamera

Der var kø, da OnePlus 5T onsdag eftermiddag blev sat til salg hos Teleselskabet 3 i Fields i København. Telefonen sælges også hos YouSee og kan naturligvis købes online. PR-foto
Der var kø, da OnePlus 5T onsdag eftermiddag blev sat til salg hos Teleselskabet 3 i Fields i København. Telefonen sælges også hos YouSee og kan naturligvis købes online. PR-foto

OnePlus 5T: Sælges i Danmark i to udgaver med enten 128 GB / 8 GB RAM (4299 kroner) eller 64 GB / 6 GB RAM (3799 kroner).

Hvis fortiden skal fælde dommen, ender OnePlus 5T med at blive et rigtigt godt bekendtskab for dem, der fra i dag køber telefonen.

For selv om denne fjerde telefon fra den kinesiske opkomling på blot to år indeholder flere nyheder, er meget af det klassiske OnePlus heldigvis bevaret: fantastisk batteri, den hurtigste og bedste opladning i sin klasse til en pris, der er til at betale. Og det normale hovedtelefonstik følger fortsat med - hurra!

Det skal du vide om OnePlus 5T

6,01 tommers AMOLED display (18:9)

Skærmens opløsning er 1080p (1080 x 2160 pixels)

OnePlus 5T har samme processor, RAM (6/8) og muligheder for intern hukommelse (64/128) som OnePlus 5

Batteriet og hurtigopladning er ligeledes den samme som på forgængeren

OnePlus 5T er en smule tungere - 162 gram mod 153 gram

Telefonen har dog næsten samme format som forgængeren, men altså en større skærm. Det er muligt, fordi kanterne på telefonen er skrumpet voldsomt

Telefonen bruger USB-C, men har fortsat et normalt hovedtelefonstik

Dualkameraet på OnePlus 5T er mere lysstærkt end forgængeren. Begge linser er nu blænde 1.7

OnePlus 5T får samme pris som OnePlus 5, nemlig 3799 kroner for mindste udgave med 64 GB intern hukommelse og 6 GB RAM. Og 4299 kroner for 128 GB intern hukommelse og 8 GB RAM

Telefonen har Android 7.1.1, men får i begyndelsen af 2018 Android 8.0 Oreo

Du kan bruge to sim-kort i OnePlus 5T. Det ene på 4G og det andet på 3G

Læs mere om telefonen her

Ekstra Bladet har siden lanceringen af OnePlus 5 i juni bedt en af vores fotografer bruge modellen som sin hverdagsmobil. Og hans erfaringer er positive. Meget positive!

Telefonen har - bortset fra nogle enkelte uventede nedlukninger - været et slidstærkt stykke værktøj: processor og ram gør telefonen lynhurtig, kameraet er til prisen rigtigt godt, batteriet er som allerede nævnt fantastisk, og så er telefonen pæn at se på.

Teknologi Udspekuleret trick hærger Facebook: Sådan sletter svindlerne deres spor

OnePlus 5 på steroider
Hvis du er en af dem, der har købt OnePlus 5, kan du dog med rette føle dig en smule snydt.

For med OnePlus 5T får du samme telefon til samme pris, men nu forbedret med smallere kanter, større display, fingeraftrykslæser på bagsiden og et mere lysstærkt kamera. Der er også en velfungerende ansigtsgenkendelse bygget ind i telefonen.

OnePlus 5T er ganske enkelt en mere moderne og tidssvarende telefon. Faktisk den telefon, som OnePlus burde have præsenteret tilbage i juni måned.

Meget er som før, men OnePlus 5 er også en tyndere og smukkere mobiltelefon end tidligere. PR-foto Teknologi Test af OnePlus 5: Årets bedste Android til prisen

Dommen: Svær at komme udenom
Hvis du er en af dem, der har købt OnePlus 5, kan du alligevel glæde dig. For det meste af det, der gør OnePlus 5T til årets bedste Android til prisen, har du allerede fået for flere måneder siden.

Du mangler selvfølgelig lige det sidste nye, men da OnePlus 5 har vist sig som en fantastisk telefon, er du godt kørende.

Der er med andre ord ingen grund til, at du går i panik og køber nyheden. Spar dine penge til næste model som OnePlus sikkert lancerer i 2018.

Til alle andre: hvis din næste mobil skal være en Android, er OnePlus 5T lige nu svær at komme udenom. Meget svær.

Teknologi Tyskland forbyder bestemt slags børneure

Her sender bagmændene serien af både postbilleder og kvitteringer, der skal overbevise et offer om, at den købte iPhone er på vej. Privatfoto Teknologi Kender du dette billede? Så er du sikkert blevet svindlet på Facebook

11 kommentarer
Vis kommentarer