Tinder fik følelsesmæssigt nedbrud på Twitter

En overflod af Tweets blev sendt afsted på Twitter, da Tinder pludselig gik amok

Tinder angreb Vanity Fair på Twitter. (Foto: Flickr/Keiyac)
Tinder angreb Vanity Fair på Twitter. (Foto: Flickr/Keiyac)

Mere end 30 Tweets på en enkelt aften var, hvad Tinder sendte afsted på Twitter.

Den kendte dating-app Tinder, som kan matche dig med andre mænd og kvinder, hvis interessen er gensidig, sendte de mange tweets afsted som et forsvar mod en kritisk artikel i Vanity Fair.

Sendte venneanmodning til den forkerte – nu er de gift

Vanity Fair-artiklen, skrevet af Nancy Jo Sales, omhandlede Tinders rolle i moderne dating og portrætterede Tinders brugere som overfladiske, sex-besatte og egoistiske.

Det fik altså Tinder til at give svar på tiltale via deres Twitter-konto. Ikke mindre en 30 efterfølgende tweets blev sendt af sted med argumenter om, hvor mange der har fundet deres livs kærlighed på Tinder, og at Tinder har gjort mange mennesker, verden over, mere lykkelige.

Verdens stærkeste strømper

Tweetsene lød blandt andet:

– Det (Tinder, red) handler om at møde mennesker af alle mulige årsager. Rejse, dating, forhold, venskab og en helvedes masse ægteskaber.

– Snak med vores mange brugere i Kina og Nordkorea, som har fundet en måde af møde andre mennesker på via Tinder, selvom Facebook er forbudt der.

Som aftenen gik, var der flere og flere, der re-tweetede og kommenterede den store opstand, som endte som lidt af en fadæse.

En talsperson fra Tinder siger til wired.com, at de står ved deres tweetstorm, men indrømmer dog at de måske overreagerede en smule.