En lavine af tv-nyheder fra Panasonic

Panasonic springer på bølgen af buede tv

Panasonic lancerer 11 nye tv-modeller i Europa for 2015. Blandt dem finder du 4K Pro flagskibsmodellerne CX800 og CR850 – Panasonics første buede tv. Forbedret billedkvalitet, Firefox OS og lettere streaming er nogle af nøgleordene for dette års modeller.

Panasonic har mange nye tv-lanceringer i kalenderen for 2015. Deriblandt flere nye 4K Ultra High Definition (også kaldet UHD) modeller, hvor af de mest ventede topmodeller CX800 og CR850.

 

CX800-modellen byder på 1.600 Hz Backlight Motion Rate (BMR), og kommer i størrelser fra 40 til 65-tommer. CR850-modellen tilbyder også 1.600 Hz BMR, og vil være tilgængelig i størrelserne 55 og 65-tommer.

Firefox-software
Der er også endnu flere 4K nyheder fra Panasonic i år. Ud over CX800 og CR850, lanceres modellerne CX750, CX700, CX680, CX400 og den buede CR730 og CR430-model. Det særlige ved de nye modeller er, at de - ifølge Panasonic - giver krystalklare billeder med 4K UHD teknologi, og at de kommer med et nyt styresystem udviklet af Mozilla Firefox. Hvad det betyder for brugervenligheden ved vi ikke endnu. Software og fjernsyn, som gerne skal reagere lynhurtigt på input, er ikke altid en god kombination. Men vi får se ...

Ifølge Panasonic er det dog nemt at navigere rundt i med Mozilla Firefox styresystemet, som alle de nye tv’er er udstyret med. Det har en god grafik og nemme tilslutningsmuligheder.

Og - igen ifølge Panasonic selv - er der masser af kraftressourcer til at holde gryden i kog uden at du bliver gak af at vente:

Kraftig processor
Takket være en kraftig Quad-Core Pro-processer (på modellerne: CR850, CX800, CR730, CX750, CX700 og CX680) kan tv’et køre flere apps og sites på samme tid uden at gå på kompromis med hastigheden - siger Panasonic.

En ny smart funktion er muligheden for at streame fra dit tv til hvilken som helst smartphone eller tablet uanset hvor du er i verden.

Menuen på de nye modeller er opdelt i forskellige valgmulighede som fx Live TV og dine foretrukne apps, som du selv kan tilpasse til din startmenu. En ny søgefunktion gør det nemt at finde lige præcis det indhold, du leder efter fra forskellige streaming-tjenester, hjemmesider og forskellige eksterne kilder, såsom harddiske.

Ud over topmodellerne CX800 og CR850 lanceres modellerne CX750, CX700, CX680, CX400 og den buede CR730 og CR430-model. Alle sammen viser 4K-tv (hvis du da ellers kan finde programmer, som tilbyder det).

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

Hvor der er penge, der er Peter