En fyldig gryderet til vinteren

Dhal er en kraftfuld gryderet med masser af smag og krydderier

Der er masser af smag og fylde i en dhal-ret, og den passer godt til årstiden. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Der er masser af smag og fylde i en dhal-ret, og den passer godt til årstiden. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Der findes lige så mange forskellige slags dhal, som der er indiske husstande. Dhal er en linsesuppe eller gryderet, som er perfekt til januar måned. Den er simpel at lave, den er billig og krydderierne varmer og spreder lys i den grå vinter.

Der er frisk chili i retten, som gerne må prikke lidt på tungen og give varme i kinderne.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+