En kylling giver mad til to dage

Lav hjemmelavet hønsesalat, og stå tilbage med den dejligste hønsebouillon

Hønsesalat med bacon på et stykke toastbrød - og så et glas øl til ... Der er meget i livet, der er værre end netop dette. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Hønsesalat med bacon på et stykke toastbrød - og så et glas øl til ... Der er meget i livet, der er værre end netop dette. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Der er to gode grunde til at lave din egen hønsesalat: Du får en hønsesalat, som indeholder mere kyllingekød end mayonnaise, og du får en hønsebouillon, som du vil glæde dig til at spise dagen efter.

Når du koger en hel kylling for at lave hønsesalat, bliver kogevandet til hønsebouillon. Bouillonen kan du sigte, reducere og bruge som base i gryderetter eller til at lave en lækker risotto.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+