En lille gryde med forår

Lammefrikassé med forårsgrønt er en ideel ret, hvis du vil lære at udbene en lammekølle

Lammefrikassé er en af
de lækreste retter at lave med de nye danske
grøntsager. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Lammefrikassé er en af de lækreste retter at lave med de nye danske grøntsager. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Lammefrikassé er søde ærter, årets første kartofler og asparges, som alle ligger og putter sig i en cremet, lys sovs.

Man behøver ingen andre grunde til at trække forklædet over hovedet og lave lammefrikassé. Derudover kan du lære at udbene en lammekølle, og fordi kødet skal skæres i stykker, vil ingen opdage, om du har udbenet eller massakreret din lammekølle.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+