En rå oplevelse

Tatar: Tilsmagning handler om salt, mens alle andre krydderier kan erstattes eller undværes

Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Som kokkeelev får man banket ind i hovedet, at alt skal smages til.

Salt fremhæver smag, og hvis du har anstrengt dig i køkkenet, bliver det kun tydeligt, hvis du husker saltet.

Det er bedst at salte gradvist, så salt lidt i begyndelsen, lidt mere undervejs, og så smage til før servering.

Når du krydrer løbende, har saltet mulighed for at smelte, fordele sig i retten og blive en integreret del af smagen.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+