En skøn fransk ret af rester

Hachis parmentier er som skabt til en aften på sofaen med begge ben oppe

Hachis parmentier er hakket oksekød med kartoffelmos og under tiden lidt ost ovenpå. Det er en rigtig gedigen ret til de kolde aftener. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Hachis parmentier er hakket oksekød med kartoffelmos og under tiden lidt ost ovenpå. Det er en rigtig gedigen ret til de kolde aftener. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Oprindeligt er Hachis parmentier en resteret ligesom biksemad.

Rester af en gryderet blev hakket og derefter dækket af et lag kartoffelmos og gratineret i ovnen.

Så når du laver mos og gryderet, kan du lave en stor portion så du har mad til to dage. Anden dag skal aftensmaden bare sættes i ovnen – og så er der mad.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+