Et frisk pust blandt kyllingeretter

Find modet frem, og prøv en anderledes ret med kylling

Måske er det dansk vinter udenfor, men du kan med ugens ret skabe italiensk stemning i køkkenet. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Måske er det dansk vinter udenfor, men du kan med ugens ret skabe italiensk stemning i køkkenet. Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Kombinationen af eddike, rosin, pinjekerner, løg og kylling lyder som et dårligt forsøg på at tømme køkkenskabet.

Kylling med let syltet løg er ikke så abstrakt, og fordi løgene er syltet uden sukker, bidrager rosinerne med sødme, som balancerer retten.

Retten er italiensk og kommer fra Venedig, hvor den oftest laves med sardiner.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+