Fantastisk frikassé: Dette trick gør hele forskellen

Kyllingefrikassé: Succesen afhænger af, om bruningen lykkes

Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Foto: Daniel Duffau-Rasmussen
Ekstra Bladet

Det er bruningen, der afgør om din frikassé har en dyb og fyldig smag, eller om den smager af kogt kylling med kogte grøntsager.

Reglerne er de samme, uanset hvilken gryderet du laver: Det handler om at skabe smag, holde den i gryden og koncentrere smagen. Vi skaber smag, når vi bruner kød og grøntsager.

Ubegrænset adgang med
Ekstra Bladet
Ekstra Bladet
79 kr./md.
Abonnent? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fiduskunst og magistervrøvl

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+