Arla jagter ost med flue

Arla ved endnu ikke, om det var mejeriets ost med en flue, der blev fundet i Fakta

Ost med flue fundet i Fakta i Ringkøbing. (Privatfoto)
Ost med flue fundet i Fakta i Ringkøbing. (Privatfoto)

Opdatering:

Siden historien om flue-havartien er kommet på nettet er der sået tvivl om, om osten faktisk er fundet hos Fakta i Ringkøbing.

Dette fik Ekstra Bladet oprindelig oplyst, men den oplysning vil nu hverken den pågældende Fakta eller læseren, som sendte billedet, bekræfte. Billedet stammer muligvis fra en ostefabrik.

Coops pressechef, som nedenfor udtaler sig om en Fakta-medarbejders fund af fluen, understreger nu, at han alene kommenterede på Ekstra Bladets oplysninger og ikke har fået bekræftet oplysningerne fra den pågældende Fakta.

Hvor osten stammer fra er uvist, den kan ikke med sikkerhed kædes sammen med Arla eller noget andet mejeri.

...

En kunde kunne meget vel have forladt Fakta i Ringkøbing med en flødeost med en flue i. Men en ansat i butikken var vaks og snuppede osten fra kunden - der dog nåede at tage billedet ovenfor.

Læs også: Flødeost med flue

Nu jagter mejerigiganten Arla den opsigtsvækkende flødeost.

- Vi ved ikke, om det er vores ost. Der er ikke varedeklaration på den, og det er der normalt altid på vores produkter, siger Arlas kommunikationschef, Astrid Gade Nielsen, til ekstrabladet.dk søndag aften.

Arla er imidlertid meget interesseret i at få osten frem i lyset.

- Vi vil meget, meget gerne have fat i dén ost. For at finde ud af om det er vores ost. Dels for at finde ud af hvordan fluen er havnet under plastikken på osten, siger Astrid Gade Nielsen.

Hun siger til ekstrabladet.dk, at Arla tager kontakt til Fakta i Ringkøbing mandag morgen, så snart butikken åbner.

ekstrabladet.dk følger sagen om fluen i osten ...

0 kommentarer
Vis kommentarer