En slagtermester fra Fredericia sælger nu slange til nytårsmenuen. Frank Gregersen fortæller til Fredericia Dagblad:
- Jeg har altid godt kunne lide at have lidt specielt kød og har haft kænguru, kanin og de senere år også krokodille.
Pytonslange slugte hel hjortDet lyse pytonkød er imidlertid nyt og hjemtaget fra Thailand, hvor det ligesom krokodille-fileten kommer fra opdræt. Slangekødet ligner kylling og smager lidt derhen også. Slagtermesteren foreslår det marineret i lakridssirup og brugt til fondue eller på grillen.
Kæleslange på fem meterDirektør for Det Danske Gastronomiske Akademi Claus Tingstrøm peger overfor avisen på, at danskere er mere eksperimenterende nytårsaften end juleaften:
- Nytårsaften er en fest, hvor vi ikke er så uniformerede omkring madvalget som juleaften med and og gås, siger han. Claus Tingstrøm tilføjer i øvrigt, at det efter hans mening er bedre, at fredericianere sætter tænderne i krokodille end omvendt.
Hvad spiser du til nytår? Er du til den traditionelle torsk, eller eksperimenterer du? Skriv din kommentar i feltet nedenfor