Annonce:
Annonce:

Eksotisk nytår - nu med slange

Hvad skal du have at spise til nytår? En jysk slagter tilbyder slanger og krokodiller på menuen

Har du mod på en slange i lakrids til nytårsmaden i morgen? (Foto: Thomas Borberg)
Har du mod på en slange i lakrids til nytårsmaden i morgen? (Foto: Thomas Borberg)
Annonce:
Følg Fødevarer

En slagtermester fra Fredericia sælger nu slange til nytårsmenuen. Frank Gregersen fortæller til Fredericia Dagblad:

- Jeg har altid godt kunne lide at have lidt specielt kød og har haft kænguru, kanin og de senere år også krokodille.

Pytonslange slugte hel hjort

Det lyse pytonkød er imidlertid nyt og hjemtaget fra Thailand, hvor det ligesom krokodille-fileten kommer fra opdræt. Slangekødet ligner kylling og smager lidt derhen også. Slagtermesteren foreslår det marineret i lakridssirup og brugt til fondue eller på grillen.

Kæleslange på fem meter

Direktør for Det Danske Gastronomiske Akademi Claus Tingstrøm peger overfor avisen på, at danskere er mere eksperimenterende nytårsaften end juleaften:

- Nytårsaften er en fest, hvor vi ikke er så uniformerede omkring madvalget som juleaften med and og gås, siger han. Claus Tingstrøm tilføjer i øvrigt, at det efter hans mening er bedre, at fredericianere sætter tænderne i krokodille end omvendt.

Hvad spiser du til nytår? Er du til den traditionelle torsk, eller eksperimenterer du? Skriv din kommentar i feltet nedenfor

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
En bonus på 300 mio. kr. for at handle el - virkelig!?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: