Annonce:
Annonce:

Kokken & Jomfruen: Ingen er blevet syge

Annonce:
Følg Fødevarer

Direktør i Kokken & Jomfruen, Henrik Nygaard, synes, at det er 'smadderærgerligt', at cateringafdelingen på Midtfyn har haft rod i fødevarehåndteringen.

- Den dag, kontrollanten besøgte virksomheden, har hun vurderet, at medarbejderne har stået for tæt på hinanden og lavet mad. Især når vi tilbereder mad til julefrokoster, laver vi mange forskellige små enheder til menuen.

Henrik Nygaard understreger overfor ekstrabladet.dk, at det kun er på Gislev og ikke i afdelingerne i Slagelse, Glostrup eller Tilst, at der har været problemer, men at der er rettet op nu i det midtfynske:

Annonce:

- Vi har ændret proceduren, så vi i stedet for at lave tre forskellige ting på en gang sætter for eksempel tre medarbejdere til i fællesskab at lave én ting færdig ad gangen, før de går videre til næste ret. Arbejdsgangen var allerede ændret næste morgen, efter at kontrollanten havde været på besøg.

- Men det er ikke første gang, at fødevaremyndighederne har været efter jer. Ved forrige besøg fik I en indskærpelse for problemer med fødevarehåndtering...

- Sidste gang mente kontrollanten, at nogle kasser med tomater stod for tæt på en vask. Den flyttede vi.

- Hvordan har du det med at have udsat jeres kunder for fare ved forurening af fødevarer fra for eksempel råt kød til tilberedte fødevarer og dermed en omgang dårlig mave?

- Der er ingen, der er blevet syge. Vi har ikke fået nogen klager, og der er ikke gået noget galt på noget som helst tidspunkt. Der har været en risiko, som vi skulle ændre, og det har vi gjort.

- Jeres arbejdsgang har vel været forkert op til fødevarekontrollen, så der må vel have været en risiko for den mad, der er blevet sendt af sted fra Gislev forud for kontrolbesøget?

- Der kan have været en dag eller to, hvor der har været en risiko, siger Henrik Nygaard.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Claus Hjort Frederiksen kræver åbenhed – men dørene smækkes i
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: