Grise blev slagtet i en uregisteret slagtebus, hvor man ikke kunne vaske hænder, og kød blev parteret og hakket under uhumske forhold i laden.
Fødevarestyrelsens Rejsehold har i samarbejde med SKAT lukket et lyssky hjemmeslagteri i Snedsted, efter et anonymt tip førte til kontrol.
Under kontrollen blev det konstateret at der på adressen 'var blevet opskåret kød af grise, vildsvin og okse. I lokalerne som ikke er godkendte er der foretaget partering af grise, herunder hakning til fars under uhygiejniske forhold'.
LÆS: Larver og fluer holdt fest hos Tulip
Slagtede grise i bus
Virksomheden har foretaget slagtninger i en ikke registreret slagtebus, hvorefter de fleste grise er leveret tilbage til landmanden, såkaldte returslagtninger.
Det skumle slagteri har ifølge Fødevarstyrelsen haft forretningen kørende i tre år, indtil det anonyme tip førte myndighederne på sporet.
LÆS: Fødevaregigant solgte ulovligt kød
Har man købt kød fra slagteriet, som lå på Sønderhå Hedevej i Snedsted, opfordrer myndighederne til at kassere det.
Ifølge Fødevarestyrelsen er der risiko for, at der kan være sygdomsfremkaldende bakterier i produkterne, fordi man 'ikke kendte dyrets sundhedstilstand på slagtetidspunktet'.