Frokostpartner ApS: Vi beklager og flytter

Virksomhed har været har været ramt af ulykker, efter at de tidligere lokaler brændte sidste sommer, forklarer direktør

Frokostpartner ApS føler sig forfulgt af uheld, men håber på en frisk start, når virksomheden flytter 5. oktober. (Foto: Screendump)
Frokostpartner ApS føler sig forfulgt af uheld, men håber på en frisk start, når virksomheden flytter 5. oktober. (Foto: Screendump)

Direktør i Frokostpartner ApS, Morten Tønnesen, er meget ked af de problemer, som engros- og cateringvirksomheden har, men lover bod og bedring.

Læs: Svedende roastbeef og skimmelsvamp i storkøkken

- Hvordan kan I forsvare at byde jeres kunder så kritisable forhold i jeres produktionslokaler og kølerum?

- Kølerummet er en meget kedelig situation. Men da fødevaremyndighederne kom, var der allerede tilkaldt kølefolk. Kølevognene holdt udenfor, og vi var i gang med at få justeret køleanlægget. Jeg kunne forstå levnedsmiddelkontrollens dom på det her punkt, hvis vi bare undlod at gøre noget ved det. Det har kostet en krig. Men vi var ved at gøre noget ved det. Hvad skal man ellers gøre?

- Det er ikke første gang, at Fødevarestyrelsen påpeger skimmelsvamp. Hvorfor er det ikke bragt i orden?

- Vi har reageret på skimmelsvampen inden for 24 timer og venter bare på, at myndighederne kommer forbi og konstaterer, at det er i orden. Vi brugte natten på at få vasket ned og malet. Men det er en meget ulykkelig situation, forklarer Morten Tønnesen.

Virksomhedens tidligere produktionslokaler i Havdrup brændte sidste sommer, og virksomhedens nuværende placering skyldes mere nød end lyst.

- De lokaler, vi er i i øjeblikket, ligger i en bygning fra 1970'erne, hvor skimmelsvamp desværre trives langt nemmere - især med denne fugtige sommer. Vi har ikke været opmærksomme nok på, at vi tidligere burde have renoveret, og vi beklager.

Morten Tønnesen fortæller, at virksomheden 5. oktober flytter til spritnye lokaler på Avedøre Holme.