Endnu en sur smiley til Joe & the Juice

Fødevarestyrelsen har endnu en gang været efter Joe & the Juice. Ejeren glæder sig dog over, at hygiejnen er blevet rettet op

Det er Joe & the Juice i Københavns Lufthavn, som Fødevarestyrelsen igen har fundet mangler hos. (Foto: Kristian Linnemann)
Det er Joe & the Juice i Københavns Lufthavn, som Fødevarestyrelsen igen har fundet mangler hos. (Foto: Kristian Linnemann)
Følg Fødevarer

Opdatering: Joe & the Juice i Københavns Lufthavn fik en glad smiley ved det seneste kontrolbesøg den 13. juli

Joe & the Juice i Københavns Lufthavn er efterhånden ved at være en fast indtægskilde for Fødevarestyrelsen. Efter et af deres kontrolbesøg den 12. maj kunne ekstrabladet.dk fortælle, at juicebaren havde klam hygiejne, varmt pålæg og snavset gulv, hvilket kostede cafe-kæden Joe & the Juice en sur smiley og 15.000 kroner.

Nu er den så gal igen. Fødevarestyrelsen var på uanmeldt besøg den 29. juni efter at have modtaget en anonym anmeldelse om, at kontrolrapporten ikke hang korrekt. Det viste sig at være sandt, så nu skal Joe & the Juice igen have penge op af lommen for den sure smiley.

- Bødeforelæg fremsendt 2000 kr. vedrørende ophængning af kontrolrapport ved indgangspartiet umiddelbart efter at virksomheden har modtaget den. Følgende er konstateret: Der hang ingen kontrolrapport ved indgangen til virksomheden, lyder det i kontrolrapporten, der samtidig konstaterer, at alle de tidligere kritikpunkter i forhold til hygiejnen er blevet bragt i orden.

Læs hele kontrolrapporten her

Optimistisk ejer
Ekstrabladet.dk fangede på telefonen den succesfulde ejer af Joe & the Juice, Kasper Basse, der bestemt ikke hænger med mulen over den sure smiley.

- Det er jo idioti. Sådan noget skal selvfølgelig være i orden. Men jeg hæfter mig ved, at der er blevet rettet op på hygiejnen. Der har drengene derude sgu gjort et solidt stykke arbejde, siger Kasper Basse og tilføjer:

- Sidst jeg var på besøg derude, så stod den på disken, hvor alle kunderne kunne se den. Så jeg forstår det ikke rigtigt.

- Hvornår var det?

- Det er cirka to uger siden. ´

- Men i kontrolrapporten undskylder I det med, at den var faldet ned?

- Det kan jeg desværre ikke svare dig på. Det har jeg ikke hørt før nu.

- Hvem har så fjernet den?

- Det er et godt spørsmål. Men jeg kan udelukke hundrede procent, at den er blevet fjernet for at skjule den for vores kunder.

- Hvorfor kan man ikke se den sure smiley på jeres hjemmeside?

- Det er sgu et godt spørgsmål. Det skal man kunne. Det har du fuldkommen ret i. Det vil jeg straks lige undersøge og høre drengene, hvorfor det ikke er i orden.

I en efterfølgende sms bekræfter Kaspar Basse, at han nu har bedt om, at Joe & the Juices hjemmeside bliver opdateret, så man kan se samtlige kontrolrapporter fra kædens cafeer.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den 4. november 2020 forgreb Danmarks regering sig på demokratiet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind