'Lortebær' kostede to dage på tønden

Nicolai Nielsen måtte bruge to dage på toilettet efter at have spist Jeppes Jordbær. Men SuperBrugsen i Fakse ville ikke give ham pengene tilbage

Nicolai Nielsen får stadig kvalme, når han ser jordbærbakkerne fra Jeppes Jordbær. (Foto: Per Rasmussen)
Nicolai Nielsen får stadig kvalme, når han ser jordbærbakkerne fra Jeppes Jordbær. (Foto: Per Rasmussen)

To dage måtte 26-årige Nicolai Nielsen fra Næstved bruge på at løbe til og fra toilettet på sin arbejdsplads efter at have spist en halv bakke af Jeppes Jordbær.

– Ha, ja, set sarkastisk på det så er det jo en skide-effektiv slankekur. Men sådan har jeg bestemt ikke opfattet det, siger han og fortæller, at han i mandags i Superbrugsen i Fakse købte en bakke af Jeppes Jordbær. Og det var inden, Ekstra Bladet afslørede de uhumske forhold hos jordbæravler Jeppe Pedersen i Osted ved Lejre på Sjælland.

– Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at den voldsomme diarré, jeg fik, skyldtes den halve bakke jordbær, som jeg nåede at spise, siger Nicolai Nielsen.

Læs også: Bæravlere tjekkes kun med stikprøver

Tabte to-tre kilo
Trods sit store behov for jævnligt at komme på tønden tog han på arbejde, fordi han er nystartet som procesarbejder på en arbejdsplads i Fakse.

– Jeg syntes ikke, jeg kunne tillade mig at lægge mig syg efter kun to ugers ansættelse. Men det blev godt nok ikke til meget arbejde i løbet af de to dage. Det meste af tiden sad jeg jo på toilettet. Mine bukser er nu et par numre for store. Jeg tror, jeg har tabt to-tre kilo.

I går onsdag besluttede Nicolai Nielsen sig for at tage resten af jordbærrene med tilbage til SuperBrugsen og klage.

– Jeg gav dem resten af jordbærrene og fortalte bestyreren, at han kunne sende dem til analyse på et laboratorium, siger den uheldige jordbærspiser.

Læs også: 'Lortebær': Nu ryger den sidste kunde

Hammerdårlig service
Men ifølge Nicolai Nielsen fik han det arrogante svar, at det allerede var gjort, og at der ikke var fundet noget galt med jordbærrene.

– Det synes jeg er en hammerdårlig service. Bestyreren ville heller ikke refundere mine penge for de inficerede jordbær.

– Det er sgu sidste gang, jeg handler dér. Næste gang, jeg får lyst til jordbær, skal de enten være tyske, belgiske eller spanske, slutter han.

0 kommentarer
Vis kommentarer