Annonce:
Annonce:

Joe & the Juice får kæmpebøde

Klam hygiejne, varmt pålæg og snavset gulv koster cafe-kæden Joe & the Juice en sur smiley og 15.000 kroner.

Fødevarekontrollens besøg var ikke sjovt for Joe & the Juice i Københavns Lufthavn. En cafe som kæden er i gang med at udvide. (Foto: Kristian Linnemann)
Fødevarekontrollens besøg var ikke sjovt for Joe & the Juice i Københavns Lufthavn. En cafe som kæden er i gang med at udvide. (Foto: Kristian Linnemann)
Annonce:
Følg Fødevarer

Den succesfulde juicekæde, Joe & the Juice, stormer frem med butikker i København, London og snart USA. Men kæden har vist glemt ordet hygiejne i deres travlhed med at ekspandere.

Det viser sig nemlig, at de ikke har helt rene hænder i deres afdeling i Københavns Lufthavn. Her er det umuligt for de ansatte at vaske deres hænder ordentligt. Det kunne Fødevareregion Øst konstatere, da de kiggede forbi cafeen den 12. maj.

- Det indskærpes yderligere, at håndvaskene skal være forsynet med rindende varmt og koldt vand og faciliteter til hygiejnisk vask og tørring af hænderne. Følgende er konstateret: Der var ingen faciliteter til at tørre hænder i, lyder kontrolrapporten.

Læs også: Meyers køkken politianmeldt

Annonce:

Tredje gang
Men det var ikke kun de helt basale hygiejniske forhold som haltede, da fødevarekontrollen var på besøg. De blev også mødt af gammelt snavs bag køleskabe og ismaskine, meget snavset gulv og slimet vand og endnu mere snavs omkring vasken.

Da Fødevareregion Øst har givet cafeen to indskærpelser på rengøringen i efteråret, måtte de denne gang skrive en bøde på 15.000 kroner, som de afleverede sammen med en sur smiley.

Læs også: Smiley-snyd: Kendt restauratør fupper kunderne groft

'Han er fyret'
Grundlæggeren af Joe & the Juice, Kaspar Basse, irriteres over, at kæden ikke kan leve op til Fødevarestyrelsens regler.

- Det er så håbløst, når vi har så simple krav at leve op til. Det handler om at være for slap, doven og håbløs, når en barmanager ikke kan følge de krav. Derfor reagerer jeg også så prompte ved at fyre ham i stedet for at sætte mig ned og tage en snak med ham. Det er så simpel en opgave, at hvis man ikke kan klare det, så skal man finde noget andet at foretage sig.

Annonce:

- I har fået en indskærpelse to gange tidligere. Hvorfor reagerer du først nu?

- Du kan kalde det ringe ledelse, men det er noget, jeg først har fået at vide nu. Jeg vidste ikke, at der løbende havde været ballade med den person.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Omkvædet klinger hult fra den socialdemokratiske regering

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: