Kristian Vangsgaard, direktør for Lauras Bakery, er ked af, at der lå for varme sandwiches i bageriets køleskab. Men ifølge ham er det ikke Lauras Bakerys skyld:
- Det er en ekstern leverandør, som leverer sandwiches, og da de leverer den pågældende dag, har de ikke haft dem liggende på køl, siger Kristian Vangsgaard til ekstrabladet.dk.
- Fødevarekontrollens måling afslørede, at der både var alt for varmt i sandwichene og køleskabet. Hvordan vil du forklare det?
- Lågen må have stået åbent.
- Så du giver altså leverandøren hele skylden?
- Jeg ville ønske, at det var vores eget køkken, der havde stået for det. Der er blevet sat skarpere kontrol på det. Sandwichene bliver nu leveret i en køleboks, der opfylder de krav der skal til for at holde sandwichene ved rette temperatur. Det skete allerede dagen efter kontrolbesøget. Når sandwichene ankommer, stikker pigerne i bageriet et termometer i dem for at måle, om temperaturen er, som den skal være.
- Hvem er det, der leverer jeres sandwiches?
- Det vil jeg ikke ud med. Det er noget, vi holder for os selv internt i forretningen.
- Men selv om du giver leverandøren skylden, har du så en mening om temperaturproblemerne i jeres køleskab?
- Selvfølgelig er vi rigtig kede af det. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at efterleve regler, der er udstukket fra offentlige myndigheder, og drive forretningen sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Det, der er sket, er beklageligt. Vi glæder os til at få besøg af Fødevarestyrelsen igen, så vi kan få en smilende smiley igen.