Uhumske Aldi sælger stadig rådden mad

Aldi i Slagelse får den anden sure smiley på en måned. Butikken solgte rådne grøntsager og fordærvede fødevarer og modtager nu bøde på 15.000 kroner

Rådne grøntsager og madvarer med overskredet sidste salgsdato. Det er nogle af de ting, som Aldi i Slagelse byder deres kunder. Butikken havde besøg af Fødevarestyrelsens kontrolenhed den 4. august. Ved den lejlighed blev Aldi tildelt en sur smiley og en bøde på 10.000 kroner. Men discountbutikken har tilsyneladende ikke lært meget siden.

Rådne grøntsager
- Det indskærpes, at fødevarer ikke må markedsføres, hvis de er uegnet til menneskeføde. Følgende er konstateret: I grøntafdelingen er store mængder rådne grøntsager udbudt til salg, skriver Fødevarestyrelsen blandt andet i kontrolrapporten fra den 25. august.

LÆS OGSÅ:Aldi sælger for gamle varer

Det er dog ikke kun grøntsagerne, der er for gamle i Slagelses Aldi:

- Der er fortsat mange letfordærvelige fødevarer med udløbet holdbarhedsdato udbudt til salg i køledisk, står der også i kontrolrapporten.

Kan se frem til bøde
Det var også problemet sidste gang Fødevarestyrelsens kontrollanter aflagde Aldi i Slagelse et visit.

Det fremgår af kontrolrapporten, at Aldi vil modtage en bøde på hele 15.000 kroner denne gang og kan se frem til endnu et besøg fra Fødevarestyrelsens kontrollanter.

Vi har forsøgt at få en kommentar fra Aldi, men den tyskejede kæde vil ikke udtale sig over telefonen og henviser til, at man kan sende dem en fax, hvis man vil have dem i tale.

LÆS OGSÅ: Døde mus i Aldis centrallager