Metalstykker i rugbrød fra Schulstad

Der er risiko for, at der er metalstykker fra en ødelagt skæreklinge i rugbrød fra Schulstad. Større mængder rugbrød tilbagekaldes

Metalstykker fra en ødelagt skæreklinge kan være havnet i dit rugbrød fra Schulstad. Så tjek mærket, inden du går til julens store kolde bord. (Foto: Colourbox)
Metalstykker fra en ødelagt skæreklinge kan være havnet i dit rugbrød fra Schulstad. Så tjek mærket, inden du går til julens store kolde bord. (Foto: Colourbox)
Følg Fødevarer

Brødfabrikken Lantmännen Schulstad har konstateret, at der er fundet metalstykker i tre poser af produktet Levebrød Kernegrov rugbrød. Metalstykkerne stammer fra brud på en skæreklinge i produktionen. Schulstad vælger nu at tilbagekalde alle produkter, som metallet kan være havnet i.

En komplet liste over de tilbagekaldte produkter, som er solgt i butikker over hele landet, kan ses på Schulstads hjemmeside (www.schulstad.dk) eller ved at klikke her

Hvis man som forbruger har fået noget af det tilbagekaldte brød med hjem, opfordrer Schulstad til, at man smider det ud og sender emballage samt datoclips til Lantmännen Schulstad, Hammerholmen 21-35, 2650 Hvidovre med angivelse af pris og hvor brødet er købt. Herefter vil forbrugeren få pengene tilbage og dækket sine udgifter til porto, lover brødfabrikken.

Også Fødevarestyrelsen konstaterer, at brødene ikke overholder kravene til fødevaresikkerhed.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?