TV: Ingefær giver dig et energi-spark i røven

KARATEKOKKEN: Nanette Madsen laver en lækker salat, som sætter fut i kroppen

Skal dagen sparkes mere effektivt i gang, kan det være en ide at skifte den sædvanlige morgenmad ud med et sundere alternativ.

TV: Lav lækre kyllingenuggets med spark i

Nanette 'Karatekokken' Madsen har kreeret en opskrift på en lækker ingefærs-salat, der giver kroppen et solidt kom-i-gang-spark, og som ikke tager mange minutter at lave.

TV: Tømmermændsmad der gør din krop glad

Den potente salat bærer det rammende navn 'Kickass ginger energy kick', og i videoen herover artiklen kan du se karateverdensmesteren bikse salaten sammen.

Du kan se opskriften lige HERI 2012 blev Nanette 'Karatekokken' Madsen verdensmester i 60 kilo klassen i Ashihara-karate. (Pressefoto)
I 2012 blev Nanette 'Karatekokken' Madsen verdensmester i 60 kilo klassen i Ashihara-karate. (Pressefoto)


- Det er en agurkesalat, der er sprængfyldt med energi. Men hvorfor er den kickass? Ingefær! Ingefær er nemlig noget der rykker, og det er noget, der virker for dig, forklarer 40-årige Nanette Madsen.

TV: Sådan starter du dagen som en ninja

- Man kan spise det til morgenmad, men man kan også bare spise det som en lille snack, og man kan også spise det til aftensmad, uddyber hun.

TV: Derfor er æg sexede

I november 2013 udgav Nanette kogebogen 'Helt enkelt', der indeholder en række japansk-inspirerede opskrifter, der er sunde, sexede og helt enkle at kokkerere.

Du kan købe bogen lige HER

I samarbejde med Ekstra Bladet har madudvikleren udviklet nogle nye, delikate opskrifter, som er sunde, sexede og helt enkle at lave.

Følg Karatekokken på Facebook og Twitter

Du kan træne hos Nanette Madsen i hendes karateklub, Ashihara Karate København, det kan du læse mere om HER