Fedtet burgerkæde udvider i Jylland

Amerikanske Carl's Jr. åbner sin fjerde restaurant - og får følgeskab af Starbucks. Svenske Max også på vej med ny restaurant

Danske Nina Agdal har tidligere reklameret for for de store, fedtede burgere fra Carl's Jr. (PR foto)
Danske Nina Agdal har tidligere reklameret for for de store, fedtede burgere fra Carl's Jr. (PR foto)

Amerikanske Carl's Jr. åbner til sommer sin fjerde restaurant i Danmark. Og ligesom de to første i Vejle og Næstved og en tredje kommende i Kolding bliver det i forbindelse med Bilka.

Det er Bilka i Aalborg, der lige nu i fuld gang med at opbygge restauranten, som kommer til at ligge der, hvor der tidligere var Quick Food.

- Det har været en bragende succes. Vi har haft flere gæster i restauranterne, end vi overhovedet havde regnet med, og de køber også mere end forventet. Men det bedste er faktisk, at kunderne vurderer Carl’s Jr. til at være langt bedre end andre sammenlignelige restauranter. Og det fortæller os, at vi har fat i det rigtige her, udtaler Head of Franchise i Dansk Supermarked Martin Uebel i en pressemeddelelse.

Disse donuts skal du glæde dig tilSådan så der ud i Næstved, da Carl's Jr. åbnede sidste år. Til sommer gentager scenariet sig i Kolding og Aalborg. (Foto fra Bilkas Facebook-side)
Sådan så der ud i Næstved, da Carl's Jr. åbnede sidste år. Til sommer gentager scenariet sig i Kolding og Aalborg. (Foto fra Bilkas Facebook-side)


Carl's Jr. er generelt kendt for at være den fedtede dreng i klassen. Tidligere på året sagde Martin Uebel til Ekstra Bladet:

- Vi melder klart ud, at hos os får du et stort, kalorieholdigt måltid i forhold til andre sammenlignelige produkter. Når man skal synde, kan man lige så godt gøre det med manér.

Carl's Jr. åbner i Aalborg i juli, mens restauranten i Kolding åbner i juni.

Hvem overlever den store burgerkrig?

Åbningen i Aalborg får i øvrigt følgeskab af landets ottende Starbucks drevet af Dansk Supermarked.

Også svenske Max Burger er på vej med endnu en restaurant. Butik nummer to åbner i forbindelse med et nyt butikscenter i Herlev i 2015.Max Burger som den kommer til at se ud i Herlev i 2015. (PR foto)
Max Burger som den kommer til at se ud i Herlev i 2015. (PR foto)
Her er landets 'værste' burgere