Hvor er mine løg, McDonald's?

McDonald's har netop lanceret en ny burger med bløde løg, '1955' er navnet, men man skal lede længe efter de saftige løg

Tjek først burgeren ud fra McDonald's hjemmeside til højre, namme nam, fuld af dejlige løg. Men kig så på ovenstående billede. Det er virkelighedens burger.1, 2, 3, 4 løg er der at spore på McDonald's nye burger. Det er ikke godt nok, mener en læser.  (Foto: Privat)
Tjek først burgeren ud fra McDonald's hjemmeside til højre, namme nam, fuld af dejlige løg. Men kig så på ovenstående billede. Det er virkelighedens burger.1, 2, 3, 4 løg er der at spore på McDonald's nye burger. Det er ikke godt nok, mener en læser. (Foto: Privat)

'Prøv vores nye 1955 burger, der bringer os tilbage til de oprindelige Mcdonald's rødder (...) En stor hamburger med 100% rent oksekød, bacon, grillede løg, frisk salat og en special 1955-sauce'.

Sådan skriver de på McDonald's hjemmeside, men problemet er bare, at der ikke er mange grillede løg at finde i burgeren. Det måtte en sulten læser sande, da han prøvede den nye burger. Da han kom hjem og fik åbnet kassen og den dejlige burger kom til syne, måtte han kigge langt efter sine løg.

Det er en udfordring
Synet var så skuffende, at han skrev en mail til McDonald's, hvor han gjorde opmærksom på de manglende løg.

McDonald's svar på tiltale lyder således:
- Det er en udfordring at få den relativ lille mængde løg vi skal putte i til at 'fylde' nok. Det skal vi selvfølgelig arbejde på så du ikke føler at du får for få løg i, svarer burgerkoncernen på klagemailen.

Der kan ske fejl
ekstrabladet.dk tog selv kontakt til McDonald's for at høre, hvordan billedet på deres hjemmeside stemmer overens med læserens manglende løg-oplevelse.

- Når vi laver mad til billeder, så benytter vi os af samme opskrift, som til vores kunder. Men altså, det er jo mennesker der laver dem, så der kan jo ske fejl, siger Sara Helweg-Larsen, der er kommunikationsdirektør for McDonald's.

Hun fortæller, at der i burger '1955' er 15 gram løg, også den på billedet.

- Vi er jo nødt til at vise, at der er løg, tomat, salat og bøf på vores billede, for vi skriver det jo ikke ved siden af. Så vi er jo nødt til at vise mængden af løg på billedet, forklarer hun.

Tjek billederne ud og døm selv.

Har du også været ude for en træls madoplevelse, hvor du måtte gå slukøret hjem? Så skriv dit svar herunder.