Annonce:
Annonce:

Vemodige burger-elskere: Tak, McD

De fleste københavnere - og andet godtfolk - har et eller flere mere eller mindre fordrukne minder fra McDonald's på Vesterbrogade. Hvad er dit?

Annonce:
Følg Fødevarer

'Oplevelsen fra DK's første McD må være i en brandert kl 2 om natten at købe nogle burgere, gå i byen til klokken 7, og på vej hjem opdage en MC Feast i lommen!! Men den blev spist!!! Salt skulle der til på det tidspunkt!! TAK MCD.

Sådan skriver nationen!-medlemmet Ulrich oven på nyheden om, at Danmarks første McDonalds drejer nøglen om 1. december.

Og han er langt fra den eneste, der har et fordrukkent minde om den store burger-restaurant, der med sin placering tæt på Københavns Hovedbanegård og Strøget har brødfødt mangen en lettere socialt overrislet festabe under byturen.

Også TV3's pressechef Søren Hedman er faret til tasterne efter nyheden.

'Man bliver jo lidt trist - der startede jeg som burgervender, før jeg røg i skjorte og garbadinebukser på MD på Strøget som manager. Gudskelov før selfien blev indført - der findes nok ikke pixes.. Siden blev det journalisthøjskolen, men det er en anden historie.. Damn det var en sjov tid på Vesterbrogade og Strøget dengang med kamp mod faglig ungdom, smørsyreangreb og burgers galore, skriver han på sin Facebook-profil.

Men lad os få flere minder frem, så grav dybt i alkoholtågerne, og fortæl os om dit bedste eller sjoveste minde fra den snart hedengangne McDonald's på Vesterbrogade.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: